Helder zelfbeeld

praktijk voor spirituele hulpverlening & groei

Workshops en spirituele beurzen


Workshops bestaan uit dagen of dagdelen waarin je als deelnemer bezig gaat met een bepaald thema. Door middel van verschillende soorten oefeningen, meditaties en creatief bezig zijn wordt er met het thema gestoeid en gewerkt, met als doel je meer bewust te worden van wat dat thema voor jou betekent en hoe je hiermee omgaat in je leven. 

Een workshop is een aantal uren voor jezelf en met jezelf bezig zijn. Het is ontdekken, spelen, creatief bezig zijn, plezier hebben, verwerken, gedachten en ervaringen uitwisselen, stil zijn in jezelf, luisteren naar jezelf en kijken naar jezelf. Het is jezelf de gelegenheid geven jezelf weer te ontmoeten en anderen te ontmoeten. Het is herkennen en erkennen en daarbij zijn plezier, lachen en ontspanning belangrijk. Jij, als deelnemer staat centraal. Je moet niets in een workshop. Je bent uitgenodigd om mee te doen met alles wat er in een workshop gebeurt, maar wanneer je sommige oefeningen niet wilt doen, is dat aan jou.

 Je kunt individueel kiezen om met een workshop mee te doen op de dagen die hiervoor in de agenda staan, maar het is ook mogelijk om met een aantal vriendinnen, collega’s of familie (minimaal 4 deelnemers) in overleg met mij een datum te kiezen.

Voor alle workshops geldt dat koffie/thee, de lunch (alleen als een workshop een hele dag duurt) en eventuele materialen die gebruikt worden zoals schilder/tekenmateriaal, bij de prijs inzitten.
Bij het aanvragen van een workshop als groep geldt een korting van 10% per persoon.

De workshops wisselen elkaar af in thema’s en uitvoering.
De komende workshops zijn:

Jij en energie:

Ken jij het gevoel dat het lijkt of sommige mensen/situaties alle energie uit je wegzuigen? Word jij regelmatig omver gelopen in de stad alsof mensen je niet zien? Ben jij je bewust van de energie van anderen en van jezelf? Ben jij je er bewust van wat dit met je doet? Weet je dat je daar zelf invloed op kunt leren uitoefenen? Wil je hier meer over leren en wil je dit toe kunnen passen?

Dan is deze workshop waar we met meditatie, tekenen en energieoefeningen werken  iets voor jou.

WaarFlor van Putte Stichting, De Volksabdij, Ter Duinenlaan 199, Ossendrecht

Wanneer: zondag 17 maart 2019 14.00-17.00

Kosten: € 6,-- 

Opgave per mail o.v.v. activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                                      

Wie ben jij, wie ben jij nu echt                                                                 

In deze workshop ga je ontdekken: Wie jij als kind was. Waarin jij je hebt moeten aanpassen. Wie jij bent wanneer je weer naar jezelf kunt luisteren.

Hiermee ga je aan het werk middels bewustwordingsoefeningen en schilderen. Hierin werk ik samen met kunstschilder William van der Zanden.

Waar: Haarbeemd 65, Bavel 

Wanneer: zondag 30 maart 2019 van 10.00-17.00   

Kosten: € 70,-- incl. koffi/thee, lunch, schildermaterialen en kralen.   

Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0161-433301                                                                     

                                                                                  

 Spirituele Beurs Rafaël

Naast de workshops organiseer ik ook de Spirituele Beurs Rafaël in Eindhoven en in Bavel (Breda) Op 24 maart en 17 november 2019 in wijkcentrum Blixems te Eindhoven en op 27 oktober 2019 in zalencomplex de Tussenpauz te Bavel.

Voor meer informatie over de Spirituele Rafaëlbeurzen zie:
http://www.spirituelebeursrafael.nl

www.instagram.com/spirituelebeursrafael

www.facebook.com/spirituelebeursrafael

 

FB button

blog button