Helder zelfbeeld

praktijk voor spirituele hulpverlening & groei

Beperkende banden verbreken


Een beperkende band is een onzichtbaar koord tussen jou en iets of iemand. De band bestaat uit overtuigingen, normen en waarden van anderen, zoals bv. van je ouders, je omgeving, je cultuur, het geloof, je leraren, enz. Deze “boodschappen” heb je vanaf het begin van je opvoeding meegekregen en zijn als onzichtbare stemmen in jezelf geworden, die veelal in je doen en laten meespreken en daardoor heel beperkend kunnen zijn in wat jijzelf wilt, voelt en denkt. Dat kan behoorlijk gaan schuren. 

Het verbreken van deze beperkende banden is een methode die is ontwikkeld door Phyllis Krystal, waarbij op een respectvolle wijze door middel van visualisaties en het gebruiken van symbolen en herhalingen deze beperkende banden worden verbroken. Daardoor kunnen zowel jij, als degene die aan de andere kant van de band met je verbonden is, verder tot ontwikkeling komen. Daardoor kun je weer luisteren naar je eigen innerlijke stem, naar je hogere bewustzijn, en word je meer van jezelf.
Je verbreekt hiermee niet alle banden die je hebt met de persoon aan de andere kant van de band, maar wel de beperkende.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?
Wanneer je alleen met je verstand iets wilt veranderen, gaat dit niet, omdat je te maken hebt met je gevoelens, met je onderbewustzijn. Het is van belang om dit onderbewustzijn te bereiken, zodat ook het onderbewustzijn snapt wat de bedoeling is. Daarvoor wordt gewerkt met symbolen en herhalingen. Dit begrijpt het onderbewustzijn namelijk wel, waardoor er een verbinding ontstaat tussen bewustzijn en het onderbewustzijn en een beperkende band daadwerkelijk doorbroken kan worden.

 

Je leert twee cirkels op te zetten. Één voor jezelf en één voor degene van waaruit de beperkende band loopt. Zo maak je een scheiding tussen jezelf en de ander. Ook leer je hoe je de energie van de ander “de boodschappen” die in jou zitten, en de energie van jou die in de ander zit terug te halen en terug te geven.
Hier moet thuis mee geoefend worden. Daarna ga je bekijken waar de beperkende banden zitten en hou je deze kunt verwijderen.

 

Deze behandeling bestaat uit twee sessies, waarbij de eerste ongeveer 45 minuten duurt en de tweede anderhalf uur.
Voor sommige mensen is het na het verbreken van de beperkende banden prettig om te ontdekken hoe zij de dingen die zij deden zoals zij die aangeleerd hadden door beperkende banden, kunnen vervangen door een leefwijze die meer bij henzelf past.

 

Behalve dat er beperkende banden kunnen zijn met mensen, kunnen deze er ook zijn met gevoelens zoals b.v. angst, of verslavingen, die je beperken in je leven.
Het toepassen van deze methode kan ook hierin veel ondersteuning bieden en leiden tot een prettiger leven.

 

Per afspraak zijn de kosten €45,-- incl. B.T.W.
BredPashouders op vertoon van BredaPas € 22,50

bbv

 

FB button

blog button