Helder zelfbeeld

praktijk voor spirituele hulpverlening & groei

Readingen


Readingen zijn voor veel mensen nog “vreemde” zaken
. Een “geheimzinnig gebeuren” waarin de reader over “krachten” lijkt te beschikken die “waarheden” boven tafel halen die de “doorsnee” mens niet kent. Ik vind het belangrijk dat dit idee bijgestuurd wordt.

 

Ieder mens kent intuïtieDSCF1028Ieder mens maakt weleens mee dat hij/zij denkt aan iemand. Op dat moment gaat de telefoon en die ander waar je aan dacht, hangt aan de lijn. Of je loopt een gebouw binnen waar je, zonder zichtbare aanleiding, de kriebels krijgt waardoor je zo snel mogelijk weg wilt. Of misschien ga je op bezoek bij vrienden, zonder dat er iets gezegd wordt voel je een spanning in de lucht hangen en later blijkt dat je vrienden net ruzie hebben gehad. 

Dit zijn allemaal heel eenvoudige, maar voor iedereen bekende voorbeelden van readen (het lezen van energie). Ieder mens heeft dat in zich. Er zijn mensen bij wie dit vermogen al heel sterk ontwikkeld is als ze worden geboren. Bovendien zijn er mogelijkheden om je intuïtie en je mogelijkheden om te kunnen readen via workshops en opleidingen te ontwikkelen (zie bijvoorbeeld de workshop “Jij en Energie”). Niet iedereen die tegen een bal trapt kan een profvoetballer worden, maar bijna iedereen kan wel tegen een bal trappen.

 


In mijn praktijk geef ik readingen waarin ik mij afstem op jouw energie en informatie ontvang over wat op dat moment voor jou belangrijk is in je leven. Dat kan gaan over vragen die jij hebt zoals bijvoorbeeld over het doel van je leven, je relaties, je werk of problemen die je hebt. Vaak gebruik ik dan ook engelenkaarten. De informatie die ik krijg gaat over jouw blokkades en jouw mogelijkheden.
Dit kan licht werpen op jou en je situatie en je hiermee verder helpen.

Een reading kost €45,-- incl. B.T.W. en duurt 45 minuten.
BredaPashouders op vertoon van BredaPas € 22,50

 

 

FB button

blog button