Helder zelfbeeld

praktijk voor spirituele hulpverlening & groei

Workshops, ontwikkelingsgroep, meditatiegroep


Workshops bestaan uit dagen of dagdelen waarin je als deelnemer bezig gaat met een bepaald thema. Door middel van verschillende soorten oefeningen, meditaties en creatief bezig zijn wordt er met het thema gestoeid en gewerkt, met als doel je meer bewust te worden van wat dat thema voor jou betekent en hoe je hiermee omgaat in je leven. 

Een workshop is een aantal uren voor jezelf en met jezelf bezig zijn. Het is ontdekken, spelen, creatief bezig zijn, plezier hebben, verwerken, gedachten en ervaringen uitwisselen, stil zijn in jezelf, luisteren naar jezelf en kijken naar jezelf. Het is jezelf de gelegenheid geven jezelf weer te ontmoeten en anderen te ontmoeten. Het is herkennen en erkennen en daarbij zijn plezier, lachen en ontspanning belangrijk. Jij, als deelnemer staat centraal. Je moet niets in een workshop. Je bent uitgenodigd om mee te doen met alles wat er in een workshop gebeurt, maar wanneer je sommige oefeningen niet wilt doen, is dat aan jou.

Je kunt je inschrijven voor de workshops die hiervoor in de agenda staan, maar het is ook mogelijk om met een aantal vriendinnen, collega’s of familie (minimaal 4 deelnemers) in overleg met mij een datum te kiezen.

Voor alle workshops geldt dat koffie/thee, de lunch (alleen als een workshop een hele dag duurt) en eventuele materialen die gebruikt worden zoals schilder/tekenmateriaal, bij de prijs inzitten.
Bij het aanvragen van een workshop als groep geldt een korting van 10% per persoon.

De workshops wisselen elkaar af in thema’s en uitvoering.
De  workshops zijn:

Jij en energie

Ken jij het gevoel dat het lijkt of sommige mensen/situaties alle energie uit je wegzuigen? Word jij regelmatig omver gelopen in de stad alsof mensen je niet zien? Ben jij je bewust van de energie van anderen en van jezelf? Ben jij je er bewust van wat dit met je doet? Weet je dat je daar zelf invloed op kunt leren uitoefenen? In deze workshop leer je hier meer over.                                                                                                                                   

Wie ben jij, wie ben jij nu echt                                                                 

In deze workshop ga je ontdekken: Wie jij als kind was. Waarin jij je hebt moeten aanpassen. Wie jij bent wanneer je weer naar jezelf kunt luisteren. Hiermee ga je aan het werk middels bewustwordingsoefeningen en schilderen. Hierin werk ik samen met kunstschilder William van der Zanden.

  

 • Meditatiegroep                                                      

 Wat is mediteren nu eigenlijk? Een veel gehoorde klacht is dat het onmogelijk is voor iemand zich te concentreren tijdens een meditatie en dat meditatie saai is.  Hoe dat komt, waarom dit zo is en wat daar aan te doen is leer je in deze meditatiegroep (maximaal 4 personen) die eens in de week bij elkaar komt.  € 7,50 per keer, voor BredaPashouders € 3,25 op vertoon van BredaPas.

 

 

 

• Bewustzijnsontwikkelingsgroep  

Zoals al in homepagina uitgelegd wordt hebben we geleerd om ons dusdanig aan te passen dat we vergeten zijn naar ons hart te luisteren.  Daardoor komen we steeds onbewust in dezelfde patronen terecht waar we last van hebben. In de bewustzijnsontwikkelingsgroep leer je op een eenvoudige en inzichtelijke manier deze patronen te herkennen en te beïnvloeden.  De groep komt eens in de 4 weken bij elkaar.  € 7,50 per keer, voor BredaPashouders € 3,25 op vertoon van BredaPas                                                                    

 

 

 

FB button

blog button